12 ноември  2017 г. София. Хиляди деца показаха своите таланти

...
12 ноември  2017 г. София. Хиляди деца показаха своите таланти
Коментари Харесай

Хиляди деца разкриха талантите си на LIDL неделя в Музейко

12 ноември  2017 година София . Хиляди деца демонстрираха своите гении по време на Lidl Неделя в Музейко, чието издание този месец беше под надпис „ Ден на гения “. Малки и огромни създатели демонстрираха музикални, танцувални и даже архитектурни умения посредством серия от занимателни работилници, като не пропуснаха да се изявят и в провокации в областта на театралното и изобразителното изкуство.

Силен интерес провокира интерпретацията на постановката „ Червената шапчица “, която описа обичаната история посредством светлинно шоу и придвижи децата в магията на куклените спектакли. Най-смелите се изявиха на спонтанна „ Сцена на гениите “, където се показаха с осъществявания на песни и стихчета, а по-притеснителните заложиха на фамилните осъществявания.



Малки художници сътвориха изложба от вкусни натюрморти по аранжирани тропически плодове, а в специфичното ателие Златна есен “ малчуганите създадоха украса от естествени материали. Бъдещи архитекти пък конструираха същински дървени небостъргачи, а BG Бъди Активен се погрижиха за най-неуморните посредством поредност от спортни игри и българско право хоро.

Като всяка Lidl Неделя в Музейко, на 12 ноември билетите за детския теоретичен център бяха на символичната цена от 2 лв. за всички гости. Lidl Неделя в Музейко е част от самодейността „ Lidl за твоето дете “, която има за цел да способства за пълноценното и здравословно израстване на децата и да помогне на родителите в грижата им за тях.



За Lidl Неделя в Музейко

„ Lidl Неделя в Музейко “ е част от най-голямата самодейност на Лидл България, ориентирана към децата – „ Lidl за твоето дете “. Тя има за цел да способства за пълноценното и здравословно израстване на децата и да бъде потребна на самите родители в грижата им за тях. „ Lidl за твоето дете “ включва серия от интензивности в областите пълноценно и уравновесено хранене, спорт и деен метод на живот и обучение и развиване на гениите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР